Biografie

EVELINE JANSSENS
Eveline Janssens studeerde Germaanse Talen aan de KULeuven. Tijdens haar studie combineerde ze het choreograferen van een wedstrijdteam kunstschaatsen met het geven van danslessen en schaatsinitiaties. Bij het behalen van diploma’s ‘Dansinstructeur’ via Danskant en ‘Dansinitiator’ met Bloso spitste ze zich toe op het uitbreiden van haar dansactiviteiten.
Naast de wekelijkse lessen en het leiden van de dansschool ontwikkelt en geeft ze bijscholingen en coacht nieuwe dansleerkrachten en stagiaires.
Verder werkt ze als freelance (boeken) journaliste voor o.a. Elle België, Marie Claire en Roularta Media Groep en is ze één van de drie boekenmeisjes achter boekenblog www.thisishowweread.be
Zij startte in 2011 de dansvereniging Dance Industries op in Willebroek. Sinds 2018 is ze de trotse mama van Nathan.

ELINE MERTENS
Eline Mertens, Lot, zette haar eerste danspassen op 6-jarige leeftijd bij K-creation. Ze bekwaamde zich in HipHop, Ragga/Dancehall, Modern en Jazz en volgde o.a. lessen en stages bij Yves Ruth, Anneke Ghyssens, Ish, Armel Ngungunanga, Valentina Nigro, Sarah Hadadia, Sarah Mancini, Marthe Van Geel, Karim Belharch, Malika Benjelloun, Katerina Oudra, Stephanie Evenepoel, Nadine Baboy, Sylvie Planché, Laurent Flament, Betty Mansion, Jeny Bonsenge, Cindy Claes, Roger Makadi en Miraldo Jermaine. Samen met de wedstrijdgroep, FOS, heeft ze deelgenomen aan het tv-programma Dance As One op vtm. Ze behaalde het diploma van dansanimator. Momenteel studeert Eline Criminologische wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Dans is voor haar pure ontspanning en het verstand op nul zetten. Dat staat dan ook centraal dan ook centraal in haar eigen lessen.

AURELIE PIRENNE
Aurélie Pirenne, Wilsele-Dorp, zette haar eerste danspassen op 3-jarige leeftijd bij vzw Pump. Ze bekwaamde zich in ballet, jazz, hedendaags, showdance, discodanswedstrijden en videodance. Ze volgde oa. lessen en stages bij Freya Pauwels, Eveline Janssens, Astrid Isebaert en Christophe Carpentier. Ze behaalde het diploma van Dansanimator. Momenteel studeert Aurélie archeologie aan de KULeuven. Dans is voor haar een droom en een passie en in haar lessen wil zij deze danskriebels en dromen aan haar leden doorgeven. Without dance, what is the pointe?

LARA DE SMEDT
Lara de Smedt, Londerzeel, zette haar eerste danspassen op 5-jarige leeftijd. Ze bekwaamde zich in modern, showdance, jazzdance en volgde onder andere lessen en stages bij Dance Industries en de Kampanje. Ze behaalde het diploma van dansanimator. Momenteel studeert Lara economie-talen aan Virgo Sapiens te Londerzeel. Dans is voor haar zich uitleven en ontspannen en in haar lessen wil ze haar passie doorgeven en de dansers laten proeven van dansplezier.

KAAT CRICK
Kaat Crick, Willebroek, zette haar eerste danspassen op 10-jarige leeftijd bij Dance Industries. Ze bekwaamde zich in showdance, hiphop en modern. Momenteel studeert Kaat Humane Wetenschappen aan OLVI te Boom. Dans is voor haar even alle stress los laten en plezier beleven met een groep. In haar lessen wil zij het allergekste uit de dansers halen en alle stress wegnemen zodat ze zichzelf voor de volle 100% kunnen inzetten!

FEMKE GOOSSENS
Femke Goossens,Puurs, zette haar eerste danspassen op 6 -jarige leeftijd. Ze bekwaamde zich in modern, jazz, hiphop en showdance. Ze behaalde het diploma van dansanimator. Momenteel studeert Femke economie-talen aan het STK. Dans is voor haar ontspannen en een passie. In haar lessen wil ze haar passie doorgeven aan anderen en VAN de danslessen een plek maken waar iedereen zichzelf kan zijn, plezier kan maken en bijleert.