Huidige projecten

Dansfabriek Loft, intern
Dansstage 13-21 jaar
6 tot en met 10 juli 2019
De Lork, Kemmel

Dansfabriek Musical
Extern danskamp 10-14 jaar
12 tot en met 16 augustus 2019 (4 dagen)
Gemeentelijke schouwburg, Willebroek

Dansfabriek Adventure, intern
Danskamp 8-13 jaar
22 tot en met 27 augustus 2019
Hoogland, Lokeren

Dance Industries wil spaarzaam omgaan met onze natuur. Daarom proberen we vanaf dit dansjaar zo veel mogelijk communicatie te digitaliseren.

Zo kan u hier onze welkomstbrochure downloaden en bekijken. Wij zorgen uiteraard voor enkele inkijkexemplaren op de dansschool.

Bestellen en wijzigen kan nog tot 1/10/19.

De bestellingen zullen eind oktober geleverd worden. Tot dan kunnen de dansers eigen danskledij dragen of het uniform van vorig jaar gebruiken.

Hier kan je onze handleiding balletdot downloaden. Veel succes!

Hier kan u als crewlid alle informatie, schema's en briefingen terugvinden.

Voor de backstage mama's: hier vind je de link naar enkele video's van schmink en kapselvoorbeeldjes!

Hier kan je de algemene voorwaarden terugvinden.

Vanaf 28 juni kan je hier het infoblad downloaden met het lessenrooster, de prijzen en alle informatie. Inschrijven doe je in enkele klikken met ons online inschrijvingsformulier.

Je kan hier alle informatie terugvinden over een plaats als dansassistent, stagiaire of monitor in de dansschool of bij één van onze danskampen.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Dance Industries, Jozef Wautersstraat 20, 2830 Willebroek, (info@dance-industries.be) voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor directe marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het om ons dat mee te delen op info@dance-industries.be of uit te schrijven voor deze nieuwsbrief (zie link onderaan). Via dit e-mailadres adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen.

Hier kan je alle informatie omtrent ons dansoptreden terugvinden.