Huidige projecten

Schrijf onderaan deze pagina in voor het interne danskamp of stage naar keuze.

Inschrijven voor onze externe danskampen kan via de webshop van de gemeente Willebroek.

Dance academy

Dance Industries organiseert dit jaar weer enkele boeiende open level workshops!

In workshops van twee lessen ontdek je een nieuwe dansstijl of werk je aan je danstechniek. Je kan inschrijven voor één of meerdere workshops die jou aanspreken. De lessen staan open voor dansers van alle niveaus.

Er zijn twee leeftijdscategorieën: Dance Academy (jongeren en volwassenen) en Dance Academy Junior (kinderen tussen 6 en 12 jaar).

Dance Industries wil spaarzaam omgaan met onze natuur. Daarom proberen we vanaf dit dansjaar zo veel mogelijk communicatie te digitaliseren.

Zo kan u hier onze welkomstbrochure downloaden en bekijken. Wij zorgen uiteraard voor enkele inkijkexemplaren op de dansschool.

Hier kan je onze handleiding balletdot downloaden. Veel succes!

Hier kan u als crewlid alle informatie, schema's en briefingen terugvinden.

Voor de backstage mama's: hier vind je de link naar enkele video's van schmink en kapselvoorbeeldjes!

Hier kan je de algemene voorwaarden terugvinden.

Vanaf 28 juni kan je hier het infoblad downloaden met het lessenrooster, de prijzen en alle informatie. Inschrijven doe je in enkele klikken met ons online inschrijvingsformulier.

Je kan hier alle informatie terugvinden over een plaats als dansassistent, stagiaire of monitor in de dansschool of bij één van onze danskampen.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Dance Industries, Jozef Wautersstraat 20, 2830 Willebroek, (info@dance-industries.be) voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor directe marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het om ons dat mee te delen op info@dance-industries.be of uit te schrijven voor deze nieuwsbrief (zie link onderaan). Via dit e-mailadres adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen.

Hier kan je alle informatie omtrent ons dansoptreden terugvinden.